ΖΩΔΙΑ

12 ζώδια υπερασπίζονται... 12 Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα!

12 ζώδια υπερασπίζονται... 12 Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους τα στερήσει!

ΚΡΙΟΣ: Απαγορεύω τη σκλαβιά! Η ανθρώπινη δουλεία είναι ενάντια σε ό,τι πιστεύω. Ανεξαρτησία, ελευθερία, σεβασμός για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, από όπου κι αν προέρχεται!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να έχει περιουσία, ιδιοκτησία, κυριότητα σε υλικά αγαθά ή γη. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του την (τα) στερήσει!

ΔΙΔΥΜΟI: Ελευθερία του λόγου! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να λογοκρίνει ή να τιμωρεί, βάσει των λεγομένων κανενός πολίτη αυτού του κόσμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, ανεξάρτητα τη φυλή τους, την εθνικότητά τους ή τη θρησκεία τους. Ο θεσμός της οικογένειας, προστατεύεται από τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

ΛΕΩΝ: Δεν επιτρέπεται να προσβάλλουν την τιμή μας ή την φήμη μας! Αυτό το γνωρίζατε; Ο νόμος μας προστατεύει σε περίπτωση άδικης επίθεσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το δικαίωμα στην υγεία το έχουν όλοι οι άνθρωποι! Αυτό προβλέπει το κείμενο που ψηφίστηκε ως Διεθνής Νόμος το 1976, στον κώδικα των Κοινωνικών και Πολιτισμικών Δικαιωμάτων!

ΖΥΓΟΣ: Ισότητα μεταξύ των φύλων! Καταπολέμηση της διάκρισης εναντίων των γυναικών! Θέλω κι αγαπώ την ισορροπία μεταξύ των δυο φύλων, κι αυτό το δικαίωμα εκπροσωπώ εγώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καμία ανοχή στην αυθαίρετη παραβίαση της ιδιωτικότητας, του οίκου ή της οικογένειας του ανθρώπου! Γνωρίζουμε το δικαίωμά μας, και το υποστηρίζουμε όταν, κι αν χρειαστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι εσχάτων, θα υπερασπίσω το δικαίωμα της δικαιοσύνης! Νιώθω την ιερή υποχρέωση να την αποδίδω σε κάθε άνθρωπο, φίλο είτε εχθρό...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εργαστεί, να επιλέξει τον εργοδότη του, να έχει καλές συνθήκες εργασίας και να προστατεύεται ενάντια στην ανεργία. Αυτό, μάλιστα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δικαίωμα μας είναι να συμμετέχουμε ελεύθερα στην πολιτισμική ζωή της κοινότητας που ζούμε, να απολαμβάνουμε τις τέχνες και να μοιραζόμαστε τις επιστημονικές προαγωγές και τα οφέλη τους!

ΙΧΘΥEΣ: Δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη, συνείδηση και θρησκεία, έχουν όλοι οι άνθρωποι, όπως επίσης διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν γνώμη και θρησκεία. Η σχέση με το Θείο, ορίζεται ελεύθερα!

Πηγή: Astrology.gr