ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος για το... ροζ βίντεο του Ερντογάν με την όμορφη παρουσιάστρια

Σάλος για το... ροζ βίντεο του Ερντογάν με την όμορφη παρουσιάστρια

Ένα ροζ βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, με πρωταγωνίστρια την Defne Samyeli, πρώην Μις Τουρκία.

Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που ώθησαν τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να λογοκρίνει και να κλείσει το Twitter, μια κίνηση που έχει προκαλέσει σάλο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Reppublica, τα κουτσομπολιά λένε ότι το ροζ βίντεο για το οποίο μιλούν όλοι εδώ και μήνες, και το οποίο θα έβγαινε στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, στην κρίσιμη εβδομάδα πριν από τις τοπικές εκλογές της 30ης Μαρτίου, θα μπορούσε να αφορά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την πανέμορφη πρώην Μις Τουρκία, Defne Samyeli.

Είναι αληθινό ή ψεύτικο; Αδύνατον να εξακριβωθεί, παρά τα χιλιάδες κλικ από χρήστες στο YouTube, είναι όμως ικανό να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στον Τούρκο πρωθυπουργό μετά το σάλο που έχιε πορκληθεί για τα οικονομικά παραπτώματα του Τούρκου ηγέτη και αρκετών από τους ανώτερους υπουργούς του.

Η ελκυστική Define έχει θεαθεί πολλές φορές στο πλευρό του πρωθυπουργού σε επίσημες εμφανίσεις. Είναι μέλος του κόμματός του και φίλος της συζύγου του. Αμέσως όμως έσπευσε να αρνηθεί οποιαδήποτε φήμη για πιθανή σχέση με τον ηγέτη της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή κατά του Ερντογάν για το twitter