Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Υπάρχει μεγάλη πόλωση που προκαλούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Newsbomb

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εκτίμησε ότι δεν ωφελεί μια μακρά προεκλογική περίοδος, σε μια τέτοια εποχή, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη πόλωση, την οποία προκαλεί και η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA.

Στην συνέχεια ανέφερε πως «υπάρχει μετακίνηση ψηφοφόρων και υπάρχουν πολύ προβληματισμένοι ψηφοφόροι. Υπάρχει πολύς κόσμος που από τη μια μεριά απειλείται από αυτό το κύμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει ο πρωθυπουργός, ιδίως η αστική τάξη και οι συνταξιούχοι. Και από την άλλη πλευρά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν έχουν καταλήξει ακόμα τί ακριβώς θέλουν».

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως «είναι πρωτοφανές να βλέπουμε στελέχη της ΕΕ να παρεμβαίνουν υπέρ μιας κυβέρνησης, υπέρ των κομμάτων μιας κυβέρνησης τόσο προκλητικά. Θέλω να πω ότι ευθύνη έχει και η κυβέρνηση. Έχουν μεγαλοποιήσει τόσο πολύ τα πράγματα έχουν τραγικοποιήσει τόσο πολύ τα πράγματα λες και έρχεται ένα άλλο καθεστώς".

Σε ό,τι αφορά το χρέος ο κ. Καμμένος επέμεινε στο ότι αυτό που προέχει είναι να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός στο «τί έχει συμφωνηθεί και πως έχει συμφωνηθεί. Αυτά που έχουν συμφωνηθεί να δούμε ποιά είναι. Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το χρέος, δεν δίνουν στοιχεία ούτε η κυβέρνηση ούτε οι δανειστές για τα ακριβή στοιχεία του χρέους». Παράλληλα αναφέρθηκε στη δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου, έτσι ώστε να «δούμε ακριβώς ποιο είναι το χρέος το οποίο αναγνωρίζουμε».

«Για μας αυτό το χρέος το οποίο θα αναγνωρισθεί θα το πληρώσουμε όταν μπορούμε και αυτό που δεν αναγνωρίσουμε θα πρέπει να προχωρήσουμε σε κούρεμα» τόνισε και πρόσθεσε, «πιστεύω σε μια διαπραγμάτευση και εάν η διαπραγμάτευση δεν έχει αποτέλεσμα πιστεύω ότι ένα κυρίαρχο κράτος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του».

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ανάγκη εθνικής γραμμής για τη διαπραγμάτευση ενός έθνους. Και θύμισε ότι αυτό το ζήτησε επανειλημμένως από τον κ. Σαμαρά, ο οποίος «και δεν το έκανε».

Ερωτηθείς εάν διαμαρτυρήθηκε στον κ. Τσίπρα για τη Ραχήλ Μακρή η οποία θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Εμείς δεν κάνουμε τέτοιου είδους μεταγραφές Εμείς σε αυτή την προεκλογική περίοδο αποφασίσαμε σαν κίνημα με το συνέδριό μας να μην κάνουμε τέτοιου είδους μεταγραφές. Εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε την πολιτική στη λογική των μεταγραφών».

Πηγή και βίντεο: Mega Channel

Διαβάστε επίσης:

«Help me vote»: Κάντε το τεστ για να δείτε τι θα ψηφίσετε

Εκλογές 2015: Όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ

Δημοσκοπήσεις: Στις 5,5% μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ