Εκλογές 2019: Στο συνδυασμό Γιώργου Πατούλη η Αλεξάνδρα Γεράγγελου

Newsroom Newsroom

Εκλογές 2019: Στο συνδυασμό Γιώργου Πατούλη η Αλεξάνδρα Γεράγγελου
Η Αλεξάνδρα Γεράγγελου θα είναι υποψήφια στο Νότιο τομέα Αττικής

Περιφερειακές εκλογές 2019: Στην εκλογική μάχη της περιφέρειας με τον συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική" του Γιώργου Πατούλη κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, η Αλεξάνδρα Γεράγγελου, λογίστρια - φοροτεχνικός Α’ τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. 

"Ηταν τιμή και ιδιαίτερη χαρά η πρόσκληση να συμμετέχω με την παράταξη του κου Γ.Πατούλη στον αγώνα για την Περιφέρεια. Πιστεύω πως η Αττική και ειδικά ο Νότιος Τομέας , τον οποίο εκπροσωπώ μπορεί και πρέπει να γίνει ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό Κέντρο" αναφέρει η κ. Γεράγγελου και συμπληρώνει:
"Μέσω του επαγγέλματός μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες και γίνομαι δέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Στόχος μας πρέπει να είναι η επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας και η δημιουργία προϋποθέσεων, ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες ποιότητα ζωής, ασφάλεια, πρόληψη , ευκαιρίες επιχειρηματικότητας, ανάπτυξη".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Αλεξάνδρα Γεράγγελου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά , τμήμα Οικονομικής Επιστήμης.
Είναι λογίστρια - φοροτεχνικός Α’ τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Από το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται σε φοροτεχνικό γραφείο και τα τελευταία 10 χρόνια διατηρεί το δικό της λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο.

Διετέλεσε βοηθός καθηγητή στο Μεταπτυχιακό τμήμα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Στατιστικής της κτηματαγοράς .

Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε φορολογικά – λογιστικά θέματα ενώ παράλληλα συμμετέχει ως εισηγήτρια σε φορολογικά σεμινάρια.

Εξειδικεύεται στη φορολογία ακινήτων και κατοίκων εξωτερικού , θέματα για τα οποία έχει συγγράψει βιβλία σε συνεργασία με τον κ. Ορέστη Σεϊμένη.

Έχει συχνή παρουσία σε ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και οικονομικά sites.

Είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency αγγλικών και Delf γαλλικών.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές 2019: Διεγράφησαν δύο «ανταρτές» της ΝΔ στη Ρόδο

Εκλογές 2019 - Πατούλης: Επίσκεψη στον δήμο Αλίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved