ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ο Γεωργούλης – Αυτή είναι η αλήθεια

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ο Γεωργούλης – Αυτή είναι η αλήθεια

Ευρωεκλογές 2019: Θα είναι τελικά ο γνωστός ηθοποιός υποψήφιος;

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση πως το κυβερνών κόμμα είναι έτοιμο να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο για τις κάλπες της 26ης Μαΐου τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ίδιος δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα που λένε ότι στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση για το Ευρωκοινοβούλιο θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ισχύει ότι έχει γίνει μια προσέγγιση, όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αυτή τη φορά ίσως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι συνεχείς μετακινήσεις μου στο εξωτερικό μου επιτρέψουν να το συζητήσω σε μια πιο υγιή βάση», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πηγές της Κουμουνδούρου επιβεβαιώνουν την κρούση προς τον δημοφιλή ηθοποιό, επισημαίνοντας πως οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει επισήμως τα χέρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Γεωργούλης, εμφανίζεται μεν θετικός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δύσκολα θα πει το «ναι» στην πρόταση του κυβερνώντος κόμματος.

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σήμερα (09.04.2019) το μεσημέρι αναμένεται να κλειδώσουν τα τελευταία ονόματα που θα είναι υποψήφιοι με το κυβερνών κόμμα στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα «κλειδώσουν» τα ονόματα και αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελευταία 15 ή 17.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς αλλαγές το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πανελλήνιες 2019: Αυτό είναι το τελικό σχέδιο Γαβρόγλου για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια

Σχετικές ειδήσεις