ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: «Κλείδωσαν» Αλέξης Γεωργούλης και Ross Daly για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2019: «Κλείδωσαν» Αλέξης Γεωργούλης και Ross Daly για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

Σε… σήριαλ εξελίχθηκε η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να αναζητά μέχρι τελευταία στιγμή πρόσωπα δημοφιλή που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη δημοσκοπική κατάσταση για το κυβερνών κόμμα.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα από το χώρο των τεχνών αλλά και της λεγόμενης ελληνικής showbiz. Στην κορυφή ήταν φυσικά του Αλέξη Γεωργούλη. Ο Λαρισαίος ηθοποιός εμφανιζόταν θετικός στο να δώσει τη μάχη για την Ευρωβουλή, ωστόσο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έβαζαν «φρένο» στις φιλοδοξίες του για πολιτική καριέρα.

Οι αντιρρήσεις εντούτοις φαίνεται πως έχουν καμφθεί και πιθανότατα σήμερα Παρασκευή (19/04) ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου αναμένεται να ανακοινώσει και το όνομα ενός ακόμη προσώπου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πρόκειται για τον Ross Daly, μια προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια, με τεράστια συμβολή στην ανάδειξη και της κρητικής μουσικής παράδοσης.

Πέρα από την καλλιτεχνική του υπόσταση ο Ross Daly είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει την άποψη του δημόσια, έχοντας στηλιτεύσει δημόσια είτε από τα social media είτε (σπανιότερα) μέσα από ΜΜΕ συμπεριφορές που διαιωνίζονται στην κοινωνία.

Τη Δευτέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παρουσιαστεί σε μια πανηγυρική τελετή το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Έτσι το πιθανότερο είναι σήμερα θα δοθούν στην δημοσιότητα και τα πέντε τελευταία ονόματα του ψηφοδελτίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Ιός απειλεί χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές - Τι πρέπει να προσέξετε

Θρήνος για τη Τζίνα Αχτύπη: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών

Σχετικές ειδήσεις