ΕΚΛΟΓΕΣ

Καραμέρος σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ζητήσαμε κανένα χρίσμα

Καραμέρος σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ζητήσαμε κανένα χρίσμα

«Δεν θέλουμε χρίσμα, θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών» απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος με αφορμή την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου με τους συνδυασμούς που στηρίζει σε όλη τη χώρα. 

«Για πολλοστή φορά ως ανεξάρτητο Ενωμένο Μαρούσι και με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Είμαστε Ενωμένο Μαρούσι. Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δε διεκδικήσαμε, δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών. Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.

Σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά προβλήματα, η ανακοίνωση καταλήγει: «δύο εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές καλούμε εκ νέου τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να ψηφίσουν για την πόλη τους αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι. Άλλωστε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, σε δήμους όπως το Μαρούσι, δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα. Το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κόμματα στις ευρωεκλογές».

Διαβάστε επίσης

13η σύνταξη: Κατατέθηκε η τροπολογία - Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι