ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι - «Βόμβα»: Πλήρωσαν την ξαδέρφη μου για να το κάνει

Επίθεση με βιτριόλι - «Βόμβα»: Πλήρωσαν την ξαδέρφη μου για να το κάνει

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της άτυχης Ιωάννας - Τι δήλωσε συγγενής της 35χρονης, φερόμενης ως δράστριας της επίθεσης

Η κατηγορούμενη το απόγευμα της Πέμπτης (11/06), οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της.

Την ίδια στιγμή, συγγενής της 35χρονης, προέβη σε καταγγελία-«βόμβα», η οποία ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα αναφορικά με την έρευνα, τόσο για την εμπλοκή, όσο και για τα κίνητρα της προσαχθείσας για την επίθεση με το βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ξαδέρφη της δράστριας, είπε πως «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας. Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία».

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται η 35χρονη

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαίου, κατηγορείται με ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για το πλημμέλημα της απείθειας, τα οποία άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η 35χρονη πριν τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης (11/06), οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, υπό δρακόντεια μέτρα.

Δείτε στη gallery την 35χρονη να οδηγείται στον Εισαγγελέα:

Η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι: Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr