ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο φονικό στο Μενίδι: Τι όπλισε το χέρι του 34χρονου μητροκτόνου

Άγριο φονικό στο Μενίδι: Τι όπλισε το χέρι του 34χρονου μητροκτόνου
INTIME NEWS

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο φονικό που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (16/06) στο Μενίδι, όπου ένας άνδρας, ηλικίας 34 ετών, επιτέθηκε στην 54χρονη μητέρα του, καταφέρνοντάς της πολλαπλές μαχαιριές.

Η άτυχη 54χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο εσωτερικό του σπιτιού της στις Αχαρνές, στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα κουζινομάχαιρο μέσα από το σπίτι τους, όπου έγινε και η δολοφονική επίθεση.

Ο πατέρας του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε φύγει λίγο νωρίτερα από το σπίτι με προορισμό την εταιρεία που εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το άγριο έγκλημα περίπου στις 10 το βράδυ.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα έγιναν επειδή ήταν δυνατά η μουσική και, βάσει των μαρτυριών των περιοίκων, η τραγωδία άρχισε έπειτα από μια παρατήρηση. Ο 34χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε πολύ δυνατά τη μουσική και ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι. Ο γιος τον αγνόησε και μια δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του φαίνεται πως ήταν εκείνη που έμελλε να αποβεί μοιραία για την 54χρονη.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο 34χρονος φέρεται να μπήκε στο δωμάτιο της μητέρας του από τη μπαλκονόπορτα και να της κατάφερε 5-6 μαχαιριές στην κοιλιά πριν να επιστρέψει στο δωμάτιό του ατάραχος.

Η 54χρονη μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε κατάφερε να ενημερώσει συγγενή της ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια, ενημέρωσε τον σύζυγό της άτυχης γυναίκας αλλά και τις αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μητροκτόνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε κλινική.

Την άτυχη γυναίκα μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: H ιατροδικαστής για το κοκτέιλ ναρκωτικών που έδωσαν στη 10χρονη