ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διοικητής Α.Τ. Ερέτριας: Στο μικροσκόπιο το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 30χρονου διοικητή του ΑΤ Ερέρτιας εξετάζουν οι Αρχές, που αναφέρουν πως παρότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Χειρόγραφο σημείωμα βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 30χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης σε κοντινή απόσταση από το Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, ο υπαστυνόμος αναφέρει –μεταξύ άλλων- στο σημείωμα ότι υπεραγαπάει τη σύζυγό του και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι επιθυμούσε να γυρίσει στην Αθήνα και να υπηρετήσει σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας (όπου υπηρετούσε και στο παρελθόν), ενώ στη συνέχεια εξηγεί τους καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τα όνειρα που είχε για τη ζωή, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα (εάν τελικά αποδειχτεί από την έρευνα ότι έχουμε να κάνουμε με αυτοχειρία).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη Χαρά Σπηλιοπούλου «δείχνουν» αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πύλη εισόδου της σφαίρας ήταν από την δεξιά πλευρά στον κρόταφο. Το τραύμα ήταν διαμπερές. Η σφαίρα πέτυχε και το τζάμι του οδηγού, το οποίο βρέθηκε σπασμένο.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό συνάδελφό τους μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, εκείνος κρατούσε το όπλο και το δάχτυλό του ήταν ακόμα στη σκανδάλη του ατομικού του όπλου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος αξιωματικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., είχε ένα μωρό δύο μηνών και ήταν παντρεμένος. Μέχρι πριν από δύο χρόνια υπηρετούσε σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής με έδρα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν πάντως ότι η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας τώρα ξεκίνησε και ακόμα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, παρά τις ενδείξεις περί αυτοκτονίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος: Ποιος ήταν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ - Η ζωή και το έργο του