ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΞΙΑΣ 200.000 ΕΥΡΩ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό: Ληστεία-μαμούθ με ομηρία για 3 αδέλφια στη Ν. Ερυθραία

Αποκλειστικό: Ληστεία-μαμούθ με ομηρία για 3 αδέλφια στη Ν. Ερυθραία

Τον τρόμο έζησαν τρία αδέλφια, το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου, όταν εισέβαλλαν στην κατοικία τους, στη Νέα Ερυθραία, τρεις θρασύτατοι ληστές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, οι ληστές δεν δίστασαν να ασκήσουν σωματική βία και να κρατήσουν όμηρους τους τρεις άνδρες, μέχρι να τους αναγκάσουν να πουν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιό τους, το οποίο περιείχε μετρητά και αντικείμενα μεγάλης αξίας, που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται, οι ληστές με κάποιον τρόπο γνώριζαν για το χρηματοκιβώτιο και αυτός ήταν και ο λόγος της εισβολής τους.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των θυμάτων, λίγο πριν τις 00:00 ξαφνικά ο ένας αδελφός άκουσε δυνατούς κρότους στην πόρτα της μονοκατοικίας. Πριν καταλάβει καλά καλά τι συνέβαινε, η πόρτα έσπασε και δύο άτομα -ο ένας με αιχμηρή μεταλλική λάμα και ο άλλος με κατσαβίδι, εισέβαλλαν στο σπίτι. Τότε, άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουνιές προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Την ίδια ώρα, ένας τρίτος δράστης ακινητοποιούσε τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του και ακολουθήσε το ίδιο και με τον τρίτο.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλα στο πρόσωπο, ιατρική μάσκα, ενώ φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Στη συνέχεια, οι ληστές τους συγκέντρωσαν στο σαλόνι και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Όταν δεν βρήκαν κάτι, άρχισαν να τους ρωτούν επίμονα που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιό τους. Τα αδέλφια απάντησαν ότι το μόνο που έχουν είναι 1.000 ευρώ μετρητά, για να λάβουν την ειρωνική απάντηση των δραστών ότι «αυτά δεν φτάνουν ούτε για ταξί», σύμφωνα πάντα με την κατάθεση των θυμάτων.

Τότε, οι ληστές άρχισαν ξανά να γίνονται βίαιοι μέχρι που τους ανάγκασαν να τους υποδείξουν το σημείο που ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο. Από αυτό, αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή αξίας άνω των 200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκτίμηση των θυμάτων, ενώ απέσπασαν και ένα ακριβό ρολόι Rolex που φόραγε ένας από τους αδελφούς.

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν. Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, επρόκειτο για δύο αδύνατους άνδρες και έναν εύσωμο, που μιλούσαν καλά ελληνικά.

Η αστυνομία εξετάζει την καταγγελία και πραγματοποιεί έρευνες.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.