ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το σπίτι του φονικού

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το σπίτι του φονικού
Newsbomb.gr

Το Newsbomb.gr δείνχει το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 41χρονη έγκυος από τον σύντροφό της και τον φίλο του

Η πρώτη ημέρα του 2024, όπου όλοι οι άνθρωποι ατενίζουν το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα, έμελλε να είναι η τελευταία ημέρα της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη που διένυε την 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Της Φανής Χαρίση

Ο 39χρονος σύντροφος της Άκης Τ. μαζί με έναν 34χρονο φίλο του είχαν ήδη αποφασίσει να βάλουν μπροστά το αιμοσταγές σχέδιο τους και να δολοφονήσουν την 41χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έγκυος γυναίκα τελείωσε την εργασία της γύρω στις 10 το βράδυ και μία ώρα μετά έφτασε με τον σύντροφο της στο σπίτι του στην Καλαμαριά.

Μόλις μπήκε στο σπίτι η Γεωργία αμέσως δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της που εκτελούσε κατά γράμμα το σχέδιο που είχαν αποφασίσει με τον σύντροφο της. Στη συνέχεια αφού είχε ακινητοποιήσει την Γεωργία με την απειλή μαχαιριού, ο σύντροφος της ήταν αυτός που της πέρασε χειροπέδες ενώ μετά την φίμωσε με την χρήση μονωτικής ταινίας προκειμένου προφανώς να μην ακουστούν οι φωνές της στην ήσυχη γειτονιά της Καλαμαριάς.

Αυτό είναι το σπίτι του φονικού:

Οι δύο άντρες χωρίς κανένα δισταγμό στη συνέχεια μετέφεραν την 41χρονη έγκυο στο υπνοδωμάτιο όπου και της κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό.

Με την Γεωργία να έχει ξεψυχήσει οι δύο άντρες πήραν ένα μεγάλο μπαούλο και την τοποθέτησαν εντός και με το ΙΧ αυτοκίνητο του 34χρονου φίλου του Άκη Τ. τη μετέφεραν σε ερημική δύσβατη περιοχή μεταξύ της Νέας Τρίγλιας και της Γαλάτιστας (κοντά στο ερημωμένο χωριό Πρινοχώρι) όπου και την πέταξαν.

Οι δύο αιμοσταγείς δράστες δεν έχασαν λεπτό και επέστρεψαν στο διαμέρισμα του 39χρονου όπου και φρόντισαν να καθαρίσουν την σκηνή του εγκλήματος ενώ πέταξαν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς το στρώμα όπου πάνω του άφησε η Γεωργία την τελευταία της πνοής αλλά και τα ρούχα της και άλλα πειστήρια του εγκλήματος. Μάλιστα οι δύο δράστες για να παραπλανήσουν τις αρχές τοποθέτησαν νέο στρώμα στο κρεβάτι όπου τελέστηκε το φονικό.

Οι αστυνομικές αρχές που εργάστηκαν μεθοδικά, αξιοποίησαν πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που βρήκαν από διάφορες κάμερες στην γειτονιά και το οποίο αποκάλυψε τη δραστηριότητα του 39χρονου και του 34χρονου φίλου του ενώ μετά την προσαγωγή τους φέρεται να «έσπασε» πρώτος το 34χρονος και να αποκάλυψε τα όσα φρικώδη έπραξαν.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες φέρεται να πήραν από την τσάντα της 41χρονης το ποσό των 80 ευρώ.