ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή και «άδειαζε» καταστήματα - Πώς τον «στρίμωξαν» οι αστυνομικοί

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή και «άδειαζε» καταστήματα - Πώς τον «στρίμωξαν» οι αστυνομικοί

Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών

Ένα άνδρας συνελήφθη για κλοπές στην Πάτρα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος από τις 13/2/2024 τις 14/2/2024 αφαίρεσε μοτοσικλέτα, με την οποία στη συνέχεια μετέβη σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην Πάτρα, όπου διέρρηξε γυάλινη πόρτα, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ και καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Από την προνάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στις 06-02-2024 τα ξημερώματα διέρρηξε κατάστημα ΟΠΑΠ και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 38 συσκευασίες καπνού, 130 πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των τριάντα 30 ευρώ.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, κατασχέθηκε και στη συνέχεια αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Νέα ανατροπή - Ο Αιγύπτιος έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση

Ενισχύονται με 225 άτομα οι μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Ειδικές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια - Τι βρήκαν οι Αρχές