ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Η Αστυνομία εξετάζει το έγκλημα να έγινε μέρες πριν – Συγγενής του δράστη στο Newsbomb.gr

Τρίκαλα: Η Αστυνομία εξετάζει το έγκλημα να έγινε μέρες πριν – Συγγενής του δράστη στο Newsbomb.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία ενός 77χρονου άνδρα από τον γιο του, στα Τρίκαλα.

Η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος έδειξε στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτηματικά στους αστυνομικούς και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η αποτρόπαια πράξη να έγινε 1 με 2 μέρες πριν.

Τα βασικότερα στοιχεία που οδηγούν σε αυτή την εκτίμηση την ασφάλεια Τρικάλων είναι το αίμα στο χώρο το οποίο είχε στεγνώσει όπως και ένα τραύμα στην πλάτη του δράστη το οποίο είχε κλείσει.

Έτσι, δεν αποκλείεται αν προχώρησε στο έγκλημα, να εγκατέλειψε το πτώμα του πατέρα του στη συνέχεια να το μετάνιωσε και να κάλεσε την αστυνομία. Όταν πήρε τηλέφωνο τους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του λέγοντάς τους ότι «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε να με συλλάβετε».

Το έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι της οικογένειας αλλά στη βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης. Η ασφάλεια όταν μπήκε στο χώρο είδε πάνω σε ένα κρεβάτι τον ηλικιωμένο νεκρό με κομμένο το κεφάλι και το ένα του χέρι ενώ στο σώμα του δράστη διαπιστώθηκαν τραύματα στην πλάτη και γι’ αυτό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Συγγενής της οικογένειας μιλώντας στο Newsbomb.gr υποστηρίζει πως: «Πατέρας και γιός ήταν αγαπημένοι και ο Γιάννης είναι ένας τόσο ήσυχος άνθρωπος που πραγματικά σας μιλάω δε ξέρω τι έγινε και πώς έφτασε σε αυτό, πώς έφτασε στο έγκλημα. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του, η γυναίκα έφυγε τον χειμώνα πριν κανάν – δυό μήνες».

Μετά τον θάνατο της μητέρας, οι δύο άντρες φαίνεται πως λογομαχούσαν σχεδόν καθημερινά, η σχέση τους ήταν τεταμένη όμως όλοι όσοι γνωρίζανε τον δράστη ποτέ δεν πιστεύανε ότι θα σκότωσε τον πατέρα του , πόσο μάλλον ότι θα τον αποκεφάλιζε με ένα αλυσοπρίονο.

Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Τρίκαλα, καθώς ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του φέρεται να είναι ψυχικά ασθενής και μάλιστα υπό φαρμακευτική αγωγή.

Ο 46χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του πριν από τουλάχιστον 24 ώρες ωστόσο το πρωί της Κυριακής ειδοποίησε τις Αρχές, όπου παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του που τελέστηκε εντός του εργοστασίου της οικογένειας στην οδό Καρδίτσης.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς φέρει στο κεφάλι τραύμα από αμβλύ αντικείμενο, κάτι το οποίο μαρτυρά πως είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Δείτε την επιχείρηση όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος:

IMG_20240218_172842.jpg

Σχετικές ειδήσεις