ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους – Το πούλησαν για 3.000 ευρώ

Νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους – Το πούλησαν για 3.000 ευρώ

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους, με «πρωταγωνιστές» τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων μία γυναικολόγος και ένας συμβολαιογράφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από την υπόθεση βρίσκονται δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 24 και 35 ετών, μία 56χρονη γυναικολόγος και ένας 35χρονος συμβολαιογράφος, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (09/03/2015) στην Καλαμάτα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν πριν από ένα περίπου μήνα (12.2.2015), σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των συλληφθέντων, σε γραφείο που διατηρεί η 35χρονη, το νεογέννητο βρέφος (αγόρι) παραδόθηκε από τη μητέρα του, έναντι χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ, ενώ άλλα 1.500 ευρώ θα λάμβανε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αναζητείται το βρέφος και η οικογένεια στην οποία παραδόθηκε τελικά.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τις υιοθεσίες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Σχετικές ειδήσεις