ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Χειροπέδες σε 30χρονο που λήστεψε ηλικιωμένη

Χανιά: Χειροπέδες σε 30χρονο που λήστεψε ηλικιωμένη

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (18/02) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, ένας 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 70χρονης γυναίκας.Αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλων, μπήκαν στο σπίτι μιας 70χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, είναι ο 30χρονος, ο οποίος αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 44,5 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικές ειδήσεις