ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Αναζητούν πατέρα για κακοποίηση των παιδιών του

Πάτρα: Αναζητούν πατέρα για κακοποίηση των παιδιών του

Όποτε τα παίρνει επιστρέφουν σημαδεμένα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Εισαγγελέας, ιατροδικαστές, κοινωνική λειτουργοί, «ξεσκονίζουν» τα τελευταία εικοσιτετράωρα έναν διαζευγμένο πατέρα ο οποίος από την πρώην γυναίκα του κατηγορείται πως όποτε παίρνει τα δύο παιδιά τους για να τα βλέπει – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – στο πλαίσιο απόφασης δικαστηρίου, αυτά επιστρέφουν στο σπίτι με μελανιές, σημαδεμένα και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η υπόθεση πέρασε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την… πόρτα του εισαγγελέα, καθώς από την μητέρα των δύο παιδιών κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου του με την κατηγορία της κακοποίησης.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη συμπεριφορά του πατέρα προς το ανήλικο γιό του, ο οποίος κατ΄ επανάληψη έχει επιστρέψει στο σπίτι με σημάδια από χτυπήματα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και πόρισμα ιατροδικαστή, ο οποίος μετά από απαίτηση της μητέρας εξέτασε τα παιδιά τα οποία επέστρεψαν χτυπημένα μετά την ολιγόωρη διαμονή τους με τον πατέρα τους.

Τα όσα συμβαίνουν είναι γνωστά και στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά αλλά και στην συνοικία που μένουν τα δύο ανήλικα – αγόρι και κορίτσι – παιδιά με την μητέρα τους.

Σχετικές ειδήσεις