ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ - Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ - Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (02/12).

Ήταν λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Μάικλ Ντίξον, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, έναν υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αχαρνών.

Ο αμερικανός πλέι μέικερ της ΑΕΚ, οδηγούσε στην περιοχή του Μενιδίου, όταν στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 47χρονη γυναίκα.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο παρέσυρε και σκότωσε έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αχαρνών.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο παίκτης του «Δικεφάλου» και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, προκειμένου να δώσουν κατάθεση ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Παραβίασε STOP ο Ντίξον

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος παραβίασε «Stop» και ήταν αυτός που προκάλεσε το τροχαίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το onsports.gr, το απόγευμα της Παρασκευής (2/12) ο Μάικλ Ντίξον μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, ούτως ώστε να δώσει κατάθεση, ενώ εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για δυστύχημα εξ αμελείας. Παράλληλα, ο άσος του «Δικέφαλου» έχει υποβληθεί σε αιματολογικό έλεγχο, ούτως ώστε να φανεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά το Σάββατο (3/12).

Όπως έγινε γνωστό ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα έπειτα από εισαγγελική διάταξη.

Σχετικές ειδήσεις