ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στον Εύοσμο: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου άνδρα με νοητική υστέρηση - Ληστεία το κίνητρο

Σοκ στον Εύοσμο: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου άνδρα με νοητική υστέρηση - Ληστεία το κίνητρο

Η εκδοχή της Αστυνομίας, μετά τις έρευνες στην υπόθεση ενός 52χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι, είναι ανατριχιαστική...

ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Τον άτυχο άνδρα είχε βρει χωρίς τις αισθήσεις του ο 77χρονος πατέρας του, μέσα στη μονοκατοικία που κατοικούσαν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μαζί με την 48χρονη αδελφή του.

Ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους γείτονες για την φρικτή του ανακάλυψη κι εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και βρήκε τη σορό του 52χρονου, η οποία έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος πατέρας ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο και γι' αυτό το λόγο διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα που μετέφεραν οι ίδιες πηγές σε ό,τι αφορά και τον 52χρονο και την 48χρονη αδελφή του.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την εξέταση του 77χρονου στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκρίνουν ως επικρατέστερο σενάριο, αυτό της ληστείας.

Φαίνεται δε, ότι πατέρας και γιος δέχθηκαν δυνατά χτυπήματα από τους ληστές, με συνέπεια να υποστούν τραύματα τα οποία τελικώς αποδείχθηκαν θανατηφόρα για τον δεύτερο.

Οι δράστες - που κατά πληροφορίες ήταν τρεις με τέσσερις - εκτιμάται ότι απέσπασαν από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου, πριν εξαφανιστούν. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται.

Σχετικές ειδήσεις