ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ληστεία στην Γεωπονική: «Χτενίζει» την Αθήνα η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό του δράστη

Ληστεία στην Γεωπονική: «Χτενίζει» την Αθήνα η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό του δράστη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δευτέρου δράστη που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή που θα ανεφοδίασε ΑΤΜ στην Γεωπονική Σχολή

Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ «χτενίζουν» διάφορες περιοχές της Αθήνας που έχουν «φιλοξενήσει» μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς ο αδελφός του δράστη που συνελήφθει το πρωι είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς.

Αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν πώς ο δράστης έχει βρει κρησφύγετο σε σπίτι πιθανόν σε νέα γιάφκα που έχει φιλοξενήσει τους τελευταίους μήνες ασύλληπτα μέλη (χαμηλόβαθμα) των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 10:25 σήμερα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν τον οδηγό της χρηματαποστολής, που επρόκειτο να ανεφοδιάσει ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός του Πανεπιστημίου, άρπαξαν δύο κασετίνες κι επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα.

Η μοτοσικλέτα, όμως, δεν έπαιρνε μπροστά και οι δύο ένοπλοι άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να διαφύγουν.
Πρόκειται για τον 25χρονο αδελφό ενός κρατούμενου στις φυλακές, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά αθωώθηκε.

Σχετικές ειδήσεις