ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΛΑΡΚΟ: Ελεύθεροι και οι έξι κατηγορούμενοι για το εργατικό δυστύχημα (pics)

ΛΑΡΚΟ: Ελεύθεροι και οι έξι κατηγορούμενοι για το εργατικό δυστύχημα (pics)

Εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ: Με περιοριστικό όρο εμφάνισης στο οικείο ΑΤ οι πέντε εκ των κατηγορουμένων.

Μετά την πολύωρη απολογία τους σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι έξι κατηγορούμενοι για το εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ.

Για τους πέντε εκ των κατηγορουμένων – σύμφωνα με το lamiareport.gr - επιβλήθηκε μοναδικός περιοριστικός όρος η εμφάνιση άπαξ στις αρχές κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας τους, ενώ στον τεχνικό ασφαλείας δεν επεβλήθη περιοριστικός όρος.

Ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι δήλωσαν εκτός κάμερας, οι συνήγοροι υπεράσπισης Ντίνος Κουσουλάκος και Γιώργος Ράπτης, από την απόφαση των δικαστικών λειτουργών.

Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα κοντά στους συλληφθέντες ήταν συνάδελφοί τους από το εργοστάσιο της Λάρυμνας και συνδικαλιστές από τα Εργατικά Κέντρα με έδρα τη Λαμία, ενώ νωρίτερα το απόγευμα οι άνθρωποι της ΛΑΡΚΟ συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αδικοχαμένο 55χρονο συνάδελφό τους Γιώργο Ψαρρά.

Δείτε την gallery:

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 55χρονο εργάτη από το χωριό Μαλεσίνα πατέρα τριών παιδιών εξελίχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 6/11 στο τμήμα της κοκκοποίησης, εκεί δηλαδή που το μετάλλευμα βρίσκεται στην τελική του φάση. Όπως μάλιστα εξηγούν η κοκκοποίηση γίνεται με χρήση οξυγόνου.

Σ' εκείνο το σημείο, όπως τονίζουν, κάτω από άγνωστες συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη και ο εργαζόμενος βρήκε τραγικό θάνατο γιατί ήταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης. Σε κοντινή απόσταση ήταν άλλοι τρεις εργαζόμενοι, χωρίς όμως να πάθει κάποιος κάτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκκλησία της Ελλάδας: Τέλος οι κηδείες και τα μνημόσυνα

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Σχετικές ειδήσεις