ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Folli- Follie: Ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των Κουτσολιούτσων

Ραγδαίες εξελίξεις στη Folli- Follie: Ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των Κουτσολιούτσων

Σκάνδαλο Folli Follie | Ειδήσεις: Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν από τον Οικονομικό Εισαγγελέα σε μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Folli- Follie καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (17/12) ασκήθηκαν νέες κακουργηματικές διώξεις για την υπόθεση της Folli Follie σε βάρος συνολικά 16 προσώπων μετά από παραγγελία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση.

Ειδικότερα:

Για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διώκονται ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης και ακόμα 4 πρόσωπα.

Πρόκειται για τον επικεφαλής, την υπεύθυνη οικονομικών και έναν υπάλληλο στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία (όλοι τους κατάγονται από το Χονγκ Κονγκ) και τον Ελληνα οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Για κακουργηματική πλαστογραφία διώκονται 6 άτομα (οι 3 αλλοδαποί, ο οικονομικός διευθυντής, ένα μέλος του ΔΣ και ένας υπάλληλος της εταιρείας.

Για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία διώκονται ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Για χειραγώγηση διώκονται 13 πρόσωπα. Πατέρας, γιος αλλά και η σύζυγος Κατερίνα Κουτσολιούτσου. Επιπλέον όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, την περίοδο 2016-2017.

Η επίδικη περίοδος είναι από το 2009 μέχρι πρώτο τρίμηνο του 2018.

Διαβάστε επίσης: Folli Follie: Ανοικτά τα δικαστικά μέτωπα – Ζητούνται τεράστιες αποζημιώσεις

H πλαστογραφία έγκειται στο ότι κατασκεύασαν και χρησιμοποίησαν πλαστά τραπεζικά στέιτμεντ, τα οποία αναφέρονται και στην έκθεση της μάρσαλ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να συντάξουν ανακριβείς ισολογισμούς.

Κουτσολιούτσοι: Εκατομμύρια με το όνομα… Πουτσίδης!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα – Τουρκία: Το εφιαλτικό σενάριο με το Barbaros και ο δρόμος για την Χάγη