ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού
Απορρίφθηκε το αίτημα αναπαράστασης
Νίκος Χριστοφάκης

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαΐου.

Με την υποβολή αιτήματος από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη για αναπαράσταση της πρώτης καταγγελόμενης πράξης του βιασμού ξεκίνησε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακοπουλος, η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις και για το λόγο αυτό αιτήθηκαν την αναπαράσταση της πράξης.

Μάλιστα προτάθηκε, η «σκηνή» να παιχτεί με συνεργάτη τους γυναίκα δικηγόρο. Σημειώνεται, ότι η δίκη βρίσκεται ακόμη στο στάδιο εξέτασης της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει υποστηρίξει ότι βιάστηκε δύο φορές από τον ηθοποιό, τον Ιούνιο του 2008 σε γραφεία θεατρικής εταιρίας και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στο θέατρο «Ήβη».

Η πολιτική αγωγή ήταν θετική στο αίτημα, ενώ απορριπτική ήταν η εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας, την οποία ακολούθησε και το δικαστήριο με το σκεπτικό ότι εφόσον δεν θα συμμετέχει το θύμα στην αναπαράσταση, δεν υπάρχει λόγος για τέτοια κίνηση.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν από το πρωί οι Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελοπη Αναστασοπούλου, Μαριαννα Τουμασάτου, Λενα Δροσακη και Αλεξανδρος Μπουρδούμης, ενώ ενοχλημένος εμφανίστηκε ο γιος του Πέτρου Φιλιππιδη που περνώντας μπροστά από τις κάμερες είπε: «Δε σοβαρεύεστε;».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού κατέθεσε ο δικηγόρος του