ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς
imkastorias.gr

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/12) και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος είχε εισαχθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πριν από μερικές ημέρες, καθώς διαγνώστηκε με covid-19.

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη ενώ αρχικά δεν ενέπνεε ανησυχία, επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Καστοριάς:

«Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως. Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας. Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του. Μετά θερμής παρακλήσεως», αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με τη fonikastorias.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, εισήχθη το βράδυ της Τρίτης (8/12) σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού και υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το γαμπρό του Ερντογάν: Άφαντος ο Αλμπαϊράκ - Οργιάζουν οι φήμες για την τύχη του