ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις σε ΓΛΚ και υπουργείο Οικονομικών: Ποιους αφορά

ΑΣΕΠ
Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 7 Δεκεμβρίου
ΙΝΤΙΜΕ

ΑΣΕΠ: Δεκαπέντε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού για ΓΛΚ και Υπουργείο Οικονομικών

Εκδόθηκε η 7Ε/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 61/24.11.2021/τ. Α.Σ.Ε.Π.) για θέσεις εργασίας στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (Υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» - 49χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του