ΕΘΝΙΚΑ

Σάλος ξανά με την υγεία του Ερντογάν: Ξέχασε ξαφνικά τα λόγια του - Η παρέμβαση Ακάρ και οι φήμες

Σάλος ξανά με την υγεία του Ερντογάν: Ξέχασε ξαφνικά τα λόγια του - Η παρέμβαση Ακάρ και οι φήμες
Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου;
Associated Press/Gregorio Borgia

Νέο βίντεο δείχνει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να ξεχνά τα λόγια του – Τροφοδοτούνται εκ νέου τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου.

Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να αδυνατεί να θυμηθεί ακόμα και τα λόγια του σε ομιλία προς στελέχη του τουρκικού στρατού.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το hasthtag #ölmüş (=πέθανε) έγινε trend, με την Τουρκία να… θρηνεί για λίγη ώρα και την παγκόσμια κοινότητα να αναζητά αν όντως ο Τούρκος ηγέτης έφυγε από τη ζωή ή για ακόμα μια φορά τα social media επιδίδονταν σε fake news.

Βεβαίως το «παλάτι» έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για κακόγουστη φάρσα, ωστόσο, η διαρροή μιας τέτοιας «πληροφορίας» σε μια χώρα όπως η Τουρκία που το καθεστώς της ελέγχει τα πάντα, φανερώνει πολλά για την… πολιτική υγεία του Τούρκου προέδρου, παρά για τη βιολογική.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου προέδρου. Τα περιστατικά είναι ήδη πολλά και πλέον δεν μπορούν να... κουκουλωθούν με τη δικαιολογία της δήθεν κούρασης. Άλλωστε, σχεδόν καθημερινά ο Τούρκος πρόεδρος δίνει αφορμές για να τροφοδοτούνται οι φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του.

Το τελευταίο περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, σημειώθηκε την Τετάρτη (08/12), με τον Ταγίπ Ερντογάν να απευθύνεται στους στρατιώτες της τουρκικής στρατιωτικής μονάδας που εδρεύει στο Κατάρ, αλλά ξαφνικά να ξεχνά τα λόγια του.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο σουλτάνος σταματά απότομα την ομιλία του και πάει να κατέβει από το βήμα. Όμως ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, τον πλησιάζει και του υπενθυμίζει τι πρέπει να πει. Ο Ερντογάν φαίνεται πως είχε ξεχάσει να απευθυνθεί σε όλο το τουρκικό στράτευμα, στέλνοντας την ευχή «Ο Αλλάχ να σας έχει καλά» για να απαντήσει «ευχαριστώ». Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την υπόδειξη του Χουλουσί Ακάρ, επέστρεψε στο πόντιουμ και είπε τον χαιρετισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αυτό βεβαίως ήταν αρκετό για να τροφοδοτήσει εκ νέου τις φήμες για την υγεία του Τούρκου προέδρου, την ώρα που η οικονομία της γείτονος καταστρέφεται και η αντιπολίτευση τον καλεί επιμόνως να εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο και να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Survivor Spoiler: Οι 12 παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (photos)

Γλυφάδα: Εδώ σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του ο 51χρονος - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση