ΕΘΝΙΚΑ

Αβραμόπουλος: Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ακρίτες

Αβραμόπουλος: Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ακρίτες

Την απόφαση να παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας από τις υγειονομικές υπηρεσίες και τα νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων στους κατοίκους του Αγαθονησίου, του Καστελόριζου και της Γαύδου ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε χθες τα φυλάκια στις μικρονήσους Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, καθώς και το στρατόπεδο «Ανθυπασπιστή (ΠΖ) Παλαιοκαστρίτη Ιωάννη» στη Σάμο, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο, ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κώστα Ζιαζιά, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη,ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνη Τσαντηράκη και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γιώργο Σοφιανίδη.

Στην ομιλία του ο υπουργός μεταξύ άλλων επισήμανε επίσης ότι «παρά τα προβλήματα που η εποχή επεφύλαξε για την πατρίδα μας, παρά τη δύσκολη συγκυρία, κυρίως από δημοσιονομικής πλευράς, αλλά και παρά το γεγονός ότι εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία, το εθνικό αμυντικό μας σύστημα μένει όρθιο, υπερήφανο, έτοιμο. Διότι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν υπάρχουν διαλείμματα», επεσήμανε ο κ. Αβραμόπουλος.

Επίσκεψη ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου σε Φαρμακονήσι-Αγαθονήσι-Σάμο from D. Avramopoulos on Vimeo.