«Ρίχνει γέφυρα» ο Χαφτάρ με την Ελλάδα: Έστειλε τον γιο του στον πρόεδρο της κοινότητας Βεγγάζης
Ο Αλ Σαντίκ Χαφτάρ, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τον Κανάκη Μανδαλιό
Ο γιος του Χαλίφα Χαφτάρ επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη, σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως κίνηση καλής θέλησης προς τη χώρα μας, έπειτα από τη χθεσινή πρωτοφανή διπλωματική εξέλιξη, να εκδιωχθεί η ευρωπαϊκή αποστολή για το μεταναστευτικό.
Ο Αλ Σαντίκ Χαφτάρ, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τον Κανάκη Μανδαλιό πατέρα των δύο αδελφών, της Αγγέλας και του Φίλιππου, που μαζί με άλλα τρία μέλη της ελληνικής αποστολής έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα του Σεπτεμβρίου 2023.

Ο ίδιος μετέφερε το μήνυμα ότι η χθεσινή κίνηση δεν στρέφεται εναντίον της Ελλάδας, μια πρωτοβουλία που εκλαμβάνεται ως κίνηση επαναπροσέγγισης.
Ο Αλ Σαντίκ Χαφτάρ παρέδωσε μάλιστα στον κ. Μανδαλιό ειδική διακήρυξη του Στρατηγού Χαφτάρ και πλακέτα στη μνήμη των δύο νέων που έχασαν τη ζωή τους.
