ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σοβαρό τροχαίο με γουρούνες στην Κρήτη - Έπεσε στο κενό από γέφυρα 5 μέτρων

Νέο σοβαρό τροχαίο με γουρούνες στην Κρήτη - Έπεσε στο κενό από γέφυρα 5 μέτρων

Τρεις τραυματίας εκ των οποίων σοβαρότερα συνεπιβάτης η οποία εκσφενδονίστηκε από το ένα όχημα, πέρασε τα κάγκελα της γέφυρας και έπεσε από ύψος 5 μέτρων.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν δύο οχήματα τύπου γουρούνας συγκρούστηκαν πάνω στην γέφυρα Λακωνιών, πριν τον Άγιο Νικόλαο.

Όπως αναφέρει το fonien.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις από τους τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες, Ολλανδικής καταγωγής περίπου 50 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μια συνεπιβάτης εκσφενδονίστηκε από το ένα όχημα, πέρασε τα κάγκελα της γέφυρας και έπεσε από ύψος 5 μέτρων.

Γιατρός που ήταν περαστικός από το σημείο βοήθησε στις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας εκ των τραυματιών δεν φαίνεται να κινδυνεύει, ενώ σοβαρότερα τραυματισμένη είναι η γυναίκα που έπεσε από ύψος.

Από το τροχαίο δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα με την κυκλοφορία στον ΒΑΟΚ να αποκαθίσταται σταδιακά μετά από λίγες

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.