ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία (pics&vid)

Άργος: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία (pics&vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του δολοφονικού αμόκ που κατέλαβε ένα νεαρό άνδρα το μεσημέρι της Κυριακής (30/09), στο Άργος.

ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ - ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες σε διαμέρισμα του Άργους.

argos dolofonia 4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 2 και μισή το μεσημέρι, το 11χρονο κορίτσι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην οδό Ομήρου για να υποδεχθεί τον ετεροθαλή αδελφό της.

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος, φοιτητής ιατρικής, σήκωσε την καραμπίνα που κρατούσε, σημάδεψε το κορίτσι και σχεδόν εξ επαφής, το πυροβόλησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, αναφέρει η "Espresso", προσπέρασε το άψυχο κορμί της, μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού συνεχίζοντας να πυροβολεί. Ταυτόχρονα, η μητέρα του κοριτσιού πρόλαβε να κλειδωθεί στο μπάνιο, προκειμένου να γλιτώσει. Οι πυροβολισμοί και οι φωνές της γυναίκας που ούρλιαζε «δεν μου μένει πια ζωή», ξεσήκωσαν τους γείτονες, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κατόπιν, ο νεαρός κατευθύνθηκε στο δώμα του σπιτιού, έβαλε φωτιά και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, περιόρισαν τη φωτιά και βρέθηκαν μπροστά σε μια τραγωδία, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αυτό που έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί, είναι ότι ο 29χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του δράστη και του θύματος είναι γνωστός γιατρός - μικροβιολόγος στο Άργος, ενώ η δεύτερη σύζυγός του και μητέρα της άτυχης 11χρονης είναι αναισθησιολόγος.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πηγή: Argolikeseidiseis, Argonafplia, Espresso, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν από σήμερα με πρόστιμο έως 200 ευρώ

«Αίμα και άμμος» στα Σκόπια: Δραματικές εξελίξεις μετά το βατερλώ Ζάεφ στο δημοψήφισμα