ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 60χρονος που έσφαξε την πρώην νύφη του - Τι είπε στον ανακριτή

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 60χρονος που έσφαξε την πρώην νύφη του - Τι είπε στον ανακριτή

Μετανιωμένος για την πράξη του δήλωσε ο 60χρονος κατά την απολογία του, σήμερα Παρασκευή (12/10), στον ανακριτή.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα και με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε σιδεροδέσμιος στα Δικαστήρια Ηρακλείου ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίστηκε καταβεβλημένος.

«Ήταν θολωμένος»

Κατά την απολογία του ο 60χρονος -σύμφωνα με το δικηγόρο που ορίστηκε αυτεπάγγελτα- δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ υποστήριξε ότι ήταν θολωμένος τη στιγμή της δολοφονίας. Το μόνο που θυμάται είναι ότι μπήκε στην επιχείρηση της 60χρονης με ένα μαχαίρι, αναφέρει το Neakriti.gr.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχει νόημα πλέον. Μάλιστα επισήμανε ότι οι σχέσεις με τα ανίψια του ήταν καλές, αλλά αυτό που οδήγησε στην αντιπαράθεση με την 53χρονη ήταν ότι ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι.

«Φονιά έφαγες το κορίτσι»

Λίγο πριν ο 60χρονος πάρει το δρόμο για τη φυλακή, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια τον αποδοκίμασε έντονα.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον συνόδευαν, μια φίλη του θύματος αποδοκίμασε το δράστη του στυγερού εγκλήματος φωνάζοντάς του: «φονιά έφαγες το κορίτσι, θα το πληρώσεις».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Το άγριο έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος άνδρας είχε μεταβεί την περασμένη Τετάρτη στην καφετέρια που διατηρούσε η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στη συνοικία των Δειλινών και την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υλικό που έχει συλλεχθεί από κάμερα ασφαλείας ο 60χρονος μπήκε στην καφετέρια και άρχισε να μαχαιρώνει την πρώην νύφη του σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι πάλεψε, καθώς προσπάθησε να αντισταθεί στην αδόκητη φονική επίθεση που δεχόταν, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή, έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και λίγο αργότερα παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Γνωστός τραγουδιστής αυτοκτόνησε στον Ηλεκτρικό

Ραγδαίες εξελίξεις με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Τι λέει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr