ΕΛΛΑΔΑ

Όλη η αλήθεια για τα 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ

Όλη η αλήθεια για τα 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις αστυνομικού και πολιτικού θρίλερ - Η αρχική, συνταρακτική αποκάλυψη προήλθε από συγκεκριμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» η οποία ανέφερε ότι αστυνομικές και φορολογικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης (06/11/2018), έπειτα από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού εντόπισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες - Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ρεπορτάζ ήταν... δράκος, δεν υπήρξε καμία έφοδος της αστυνομίας σε κανένα σπίτι Πσόκου και δεν βρέθηκαν εκατομμύρια - Τι αναφέρει η διάψευση της Αστυνομίας;

Το τεράστιο ποσό - όπως έγραψε η εφημερίδα - βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Δημοκρατία», γράφει ότι υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλακώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Η εφημερίδα έχει δημοσιεύση και φωτογραφία η οποία παρουσιάστηκε ως «αποκλειστική» από το σημείο που βρέθηκαν τα χρήματα.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο.

Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.

Ούτε οι ίδιοι πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες, κυρίως των 50 ευρώ και συγκεκριμένα της προηγούμενης «γενιάς» χαρτονομισμάτων.

Όπως ήταν φυσικό, μετά το ρεπορτάζ υπήρξε τεράστιος προβληματισμός και στα δημοσιογραφικά γραφεία και στην Ελληνική Αστυνομία, αφού όλοι έψαχναν να βρουν το όνομα του πολιτικού με το αστρονομικό ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Για πολλές ώρες κανείς δεν μπορούσε να διασταυρώσει την είδηση, μέχρι που ήρθε η πλήρης διάψευση από την ΕΛ.ΑΣ.

Κι έτσι το ομολογουμένως... ωραίο αφήγημα μετετράπει σε... δράκο.

ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπήρξε επιχείρηση της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει το δημοσιεύμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αστυνομική επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή φωτογραφίας: Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη: Τι «δείχνει» το κινητό του

Ηλεκτρικό ρεύμα: Ποιοι θα δουν έκπτωση στους λογαριασμούς τους