ΠΑΙΔΕΙΑ

Διαδικτυακές εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαδικτυακές εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιεί διαδικτυακές εκδηλώσεις  ενημέρωσης προγραμμάτων σπουδών ως εξής:

Πρόγραμμα Σπουδών

Ημερομηνία

Ώρα

Δήλωση Συμμετοχής

Ιατρική, Οδοντιατρική, Επιστήμες Υγείας & Ζωής

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

7 μ.μ.

ΕΔΩ

Σχολή Νομικής & Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΕΔΩ

Ειδικά στη διαδικτυακή ενημέρωση των προγραμμάτων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη διαδραστική παρουσίαση στα εργαστήρια και στους χώρους τους, όπου οι Κοσμήτορες και Διδακτικό Προσωπικό θα αναδείξουν πως συνδυάζεται η κλινική πρακτική με τη θεωρητική εκπαίδευση.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες σπουδές στους τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, με 23 προγράμματα σπουδών - 11 εκ των οποίων προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει αυτοτελές πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου που εξασφαλίζει εγγραφή στα Μητρώα Ασκούμενων Δικηγόρων της Ελλάδας, χωρίς εξετάσεις επάρκειας.

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι το πρώτο Business School στην Κύπρο και προσφέρει προγράμματα στους τομείς Business, Οικονομικών, Ξενοδοχειακών, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Μάρκετινγκ.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) University Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών,

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών : 28 Σεπτεμβρίου 2020

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email: info@euc.ac.cy

http://www.euc.ac.cy