ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Έγκυρα και έγκαιρα θα μάθετε πρώτοι τα θέματα και τις απαντήσεις

Πανελλήνιες 2015: Έγκυρα και έγκαιρα θα μάθετε πρώτοι τα θέματα και τις απαντήσεις

Μπαίνουμε στο τελευταίο... κατοστάρι για τους υποψήφιους καθώς όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 - Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλη τη διαδικασία. Σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια ΝΕΟ θα σας μεταδίδει έγκυρα και έγκαιρα τόσο τη ροή των θεμάτων, όσο και τις απαντήσεις.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18-5-2015, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 19-5-2015.

Το Newsbomb.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ» θα σας προσφέρει κάθε μέρα θέματα και λύσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στρατιωτικές Σχολές

Στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του υπουργείου Άμυνας για την εισαγωγή σπουδαστών στις στρατιωτικές σχολές της χώρας που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες 2015.

Ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των υπουργείων Άμυνας, Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών.

Όλοι οι υποψήφιοι για τα ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015 για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει επιπλέον να έχουν κριθεί κατάλληλοι στις προκαταρκτικές εξετάσεις του υπουργείου Άμυνας.

ΤΕΕΦΑ

Από την Δευτέρα 15- 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί η υγειονομική εξέταση καθώς και τα αγωνίσματα των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, στο πλαίσιο των πανελληνίων εξετάσεων, κατέθεσαν αίτηση - δήλωση στο Λύκειό τους από τις 10 ως τις 27 Φεβρουαρίου 2015 για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Δείτε τα SOS θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Δείτε τις απαντήσεις των SOS θεμάτων στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Δείτε τα SOS θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Δείτε τις απαντήσεις των SOS θεμάτων στη Νεοελληνική Γλώσσα

Δείτε τα SOS θέματα για τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας

Δείτε τις απαντήσεις των SOS θεμάτων στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας