ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Βαρόμετρο για τις βάσεις τα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά

Πανελλήνιες 2015: Βαρόμετρο για τις βάσεις τα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά

Με τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 25 ΜαΕιου, οι πανελλήνιες 2015 για τους περίπου 105.000 υποψήφιους που διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα δύο μαθήματα για την σημερινή ημέρα των Πανελληνίων 2015 θεωρούνται βαρόμετρο για τη διαμόρφωση των βάσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών οι βάσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ή και πτωτικά δεδομένης της δυσκολίας των θεμάτων στα μαθήματα που έχουν εξεταστεί έως σήμερα.

Οι υποψήφιοι κάτσουν και πάλι στα θρανία την Τετάρτη 27 Μαΐου προκειμένου να διαγωνισθούν σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για μία ακόμη χρονιά το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών που αγωνίζονται για μία θέση στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Tο Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2015 και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2015 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2015.

Σχετικές ειδήσεις