ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο Χρήστος Μανουσίδης, έγινε… UNIVERSAL!

Ο Χρήστος Μανουσίδης, έγινε… UNIVERSAL!

Ο «Στρατηγός» στην Εκπαίδευση Barista αποκλειστικά στο UNIVERSAL TRAINING

Ο barista που έκανε «Σχολή» την Εκπαίδευση του καφέ στην Ελλάδα, Χρήστος Μανουσίδης, ο πρώτος που συστηματοποίησε όλη την γνώση που απαιτείται να έχει ο σύγχρονος barista, εξέδωσε βιβλίο και κατέθεσε το πρόγραμμα στον ΕΟΠΠΕΠ του Υπ.Παιδείας, o εμπνευστής και δημιουργός του κορυφαίου «ΤΗΕ ΒΑRISTA WAY”, βρίσκεται από τώρα αποκλειστικά στο UNIVERSAL TRAINING!

Ο κορυφαίος barista, ξεκινάει τη συνεργασία του μ’ ένα μοναδικό ταχύρυθμο πρόγραμμα όλων των επιπέδων σε 2 εβδομάδες 8-19/4/2019 με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Στόχος της κορυφαίας συνεργασίας είναι η παροχή εκπαίδευσης διεθνών προδιαγραφών που οδηγεί σε όλη την απαιτούμενη γνώση που απαιτείται για τον σύγχρονο επαγγελματία barista, όχι μόνο πάνω σε τεχνικές στο καφέ αλλά και στις γνώσεις που απαιτείται να έχει ως επαγγελματίας διεθνούς βεληνεκούς για να κατακτήσει περιζήτητες θέσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο απόφοιτος του Προγράμματος λαμβάνει 2 διεθνείς πιστοποιήσεις, διευρύνοντας έτσι το επαγγελματικό του προφίλ και το βιογραφικό του και αυξάνοντας κατακόρυφα τις προοπτικές του στην διεθνή αγορά εργασίας. Η 1η πιστοποίηση λαμβάνεται από τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ACTA και η 2η από τον Διεθνή Φορέα Pearson.

Kλείστε τη θέση σας άμεσα και γίνετε ο Barista που ονειρεύεστε!

Εγγραφές: http://www.universaltraining.edu.gr/spoydes/estiasi/barista?utm_source=dt&utm_medium=article&utm_campaign=barista

Video:

Universal Training
Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας, Αθήνα
Τηλ: 210 3801133
www.universaltraining.edu.gr

Ο Χρήστος Μανουσίδης με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου σας μαθαίνουν όλες τις τεχνικές και τα trends στο χώρο του Barista & Bartending αποκλειστικά στο Universal Training.