ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Οι υπάλληλοι έβαλαν «λουκέτο» στο Παρακαταθηκών και Δανειών

Κέρκυρα: Οι υπάλληλοι έβαλαν «λουκέτο» στο Παρακαταθηκών και Δανειών

Επεισοδιακές στιγμές έζησαν χθες οι κάτοικοι της Κέρκυρας που βρέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να δώσουν το αντίτιμο του ενός ευρώ –έπειτα από κάλεσμα του επικεφαλή της παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση», Γιώργου Καλούδη.

Οι υπάλληλοι βλέποντας την κοσμοσυρροή, έκλεισαν από τις 11 το πρωί τα ταμεία και δεν δέχθηκαν συναλλαγές με το κοινό, που είχε πάει προκειμένου να δώσει το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει το corfupress.com, οι υπάλληλοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να έρθουν αντιμέτωποι με το κοινό και για το λόγο αυτό έβαλαν «λουκέτο» στους γκισέδες από τις 11 το πρωί.

Ο ίδιος ο κ. Καλούδης κατήγγειλε την ενέργεια αυτή της δημόσιας διοίκησης και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεων για τη διακοπή της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Πάντως, δεκάδες πολίτες δήλωναν χθες, όταν πληροφορήθηκαν ότι έκλεισε το γκισέ, ότι δεν πρόκειται να το βάλλουν κάτω και θα προσέλθουν άλλη ημέρα μέχρι το τέλος του μήνα για να κάνουν πράξη την απόφασή τους να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο.