ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Παιδόφιλος φέρεται να «ψάρεψε» 16χρονο μέσω Facebook

ΣΟΚ: Παιδόφιλος φέρεται να «ψάρεψε» 16χρονο μέσω Facebook

Eπ΄ αυτοφώρω συνέλαβαν οι Αρχές έναν άνδρα, την ώρα που επιχειρούσε να ασελγήσει σε ανήλικο αγόρι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 52χρονος είχε «ψαρέψει» τον 16χρονο μέσω Facebook, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τον συναντούσε.

Ο φερόμενος ως παιδόφιλος και το αγόρι από την Αλβανία είχαν βρεθεί άλλες 4-5 φορές, ενώ η επικοινωνία τους είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 4 μήνες.

Τον πλησίασε μέσω Facebook με ψευδώνυμο

Ο 52χρονος χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο είχε προσεγγίσει το ανήλικο αγόρι μέσω Facebook. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του μέχρι που του ζήτησε να βρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής γνωρίζοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση του παιδιού.

Σύμφωνα με το Star φέρεται να του είπε:

52ΧΡΟΝΟΣ: 5 ευρώ θα σου δώσω

ΑΝΗΛΙΚΟΣ: Όχι...8 κι αν θες

52ΧΡΟΝΟΣ: Δεν έχω πολλά, 5 και κλείσαμε

ΑΝΗΛΙΚΟΣ: Οκ.5....Έλα τώρα.

Πώς τον συνέλαβαν

Αφού κλείστηκε το ραντεβού μέσω Facebook, ο άνδρας φέρεται να παρέλαβε τον ανήλικο από το σπίτι του λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Το μετέφερε σε ερημικό χώρο, σε ένα υπαίθριο παρκινγκ πάνω απο τον παράδρομο της Μεταμόρφωσης. Εκεί είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του ο 52χρονος.

Ο 16χρονος καθόταν στη θέση του συνοδηγού με τον 52χρονος να ξεσπά πάνω του τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ξαφνικά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο έκαναν έλεγχο στο όχημα. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον ανήλικο ημίγυμνο με το κάθισμα ριγμένο πίσω.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά το κινητό του άνδρα αναζητώντας κι άλλα στοιχεία. Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη δίχως τέλος στη Μάνη: «Αυτά που μου έκανε ο ιερέας, μου τα είχε κάνει και ο παππούς»

Σχετικές ειδήσεις