ΕΛΛΑΔΑ

Ο Όμιλος Πολίτη τηρεί στάση ευθύνης, με προσφορά 1000 θέσεων υπαίθριας διαφήμισης Υπ.Υγείας

Ο Όμιλος Πολίτη τηρεί στάση ευθύνης, με προσφορά 1000 θέσεων υπαίθριας διαφήμισης Υπ.Υγείας

Για την καμπάνια Μένουμε Σπίτι.

Το τελευταίο διάστημα η χώρα μας βιώνει μια μεγάλη δοκιμασία, την οποία αντιμετωπίζουμε όλοι με αγωνία. Δεν είμαστε όμως η εξαίρεση. Η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πανδημία, η οποία μας αναγκάζει να αλλάξουμε για λίγο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας.

Ως Όμιλος Πολίτη, πιστεύουμε βαθιά πως η κοινωνική ευθύνη πηγάζει από την ατομική υπευθυνότητα. Μέσα από πράξεις και παραδείγματα, οφείλουμε να δείξουμε πως λειτουργούμε με ευθύνη, αλληλεγγύη και διάθεση συνεισφοράς.

Για τον λόγο αυτό στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και κάνουμε αυτό που οφείλουμε, για να αντιμετωπίσουμε την πρωτοφανή αυτή κρίση. Ο οργανισμός μας διαθέτει από σήμερα στο Υπουργείο Υγείας 1.000 θέσεις προβολής σε στάσεις λεωφορείων, προκειμένου να επικοινωνήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προκειμένου για να αμβλυνθούν οι σημαντικές συνέπειες της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι μας, ψύχραιμα και υπεύθυνα, γιατί σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Είναι σίγουρο πως η επιδημία θα περάσει. Ας κάνουμε και ότι περνάει από το χέρι μας, για να είναι παροδικές και οι επιπτώσεις της.