ΕΛΛΑΔΑ

Μητροπολίτης Μόρφου για Αστυνομία: Να διαλέξουν το Νόμο του Κράτους ή το Νόμο Του Χριστού

Μητροπολίτης Μόρφου για Αστυνομία: Να διαλέξουν το Νόμο του Κράτους ή το Νόμο Του Χριστού

Κανονικά τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Μόρφου, στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος, στο χωριό Περιστερώνα και με συμμετοχή πιστών, τελέστηκε την Κυριακή η Θεία Λειτουργία.

Για το περιστατικό αυτό, διεξάγουν έρευνα οι κυπριακές αρχές, με τον Μητροπολίτη Μόρφου να εξαπολύει επίθεση κατά των αστυνομικών, λέγοντας:

«Εισέβαλαν ασεβέστατοι αστυνομικοί κατά πάντα όμως νόμιμοι με τους Νόμους του Προεδρικού και Υπουργικού διατάγματος. Ξέρετε πως λέγεται αυτό στη γλώσσα της Νομικής; σύγκρουση καθηκόντων. Το ένα καθήκον είναι ο Νόμος Του Θεού…».

Ο Μητροπολίτης ανέφερε πως πλησίασε έναν αστυνομικό και του είπε: «διάλεξε τι θέλεις να εφαρμόσεις, το Νόμο του Κράτους ή το Νόμο Του Χριστού;».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως: «Από τι κινδυνεύουν οι πιστοί, μήπως από κάποια ασθένεια φύγουμε νωρίς από αυτή την πρόσκαιρη ζωή; Και εάν δεν φύγουμε από αυτή την ασθένεια στην γωνιά του δρόμου μια άλλη μας περιμένει. Κάποιον ατύχημα ίσως, τα γηρατειά, όσοι γεράσουμε, και μας επιτρέψουν τα εμβόλια του Μπίλ Γκέιτς να γεράσουμε», ένω έκλεισε την ομιλία του, αναφέροντας τις θεωρίες συνωμοσίας για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πάσχα υπό αυστηρό περιορισμό – Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα