ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στα Ανώγεια: Αυτά είναι τα δύο θύματα της τραγωδίας

Φονικό στα Ανώγεια: Αυτά είναι τα δύο θύματα της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Ανώγεια της Κρήτης από το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Περαχώρι.

Θύματα της τραγωδίας είναι ο 62χρονος γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι «Κίτρος».

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν από τα Ανώγεια στα νοσοκομεία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, για λόγους ασφαλείας, με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου να μην συναντηθούν στα νοσοκομεία οι συγγενείς των δύο ανδρών.

40-8.jpg
Τα θύματα του διπλού φονικού. Αριστερά ο 62χρονος μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης και στα δεξιά ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι «Κίτρος».flashnews.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Περαχωρίου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο 30χρονος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον 62χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες έμεναν σε γειτονικά σπίτια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποιος ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος βρήκε τον 30χρονο δράστη και τον σκότωσε.

Ο γιος του 62χρονου θύματος και φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 30χρονου έχει διαφύγει και αναζητείται.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: flashnews.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 143 θάνατοι στην Ελλάδα - 8 νέα κρούσματα - 2.620 στο σύνολο

Σχετικές ειδήσεις