ΕΛΛΑΔΑ

Άρση μέτρων-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr-Άνοιξαν τα εμπορικά κέντρα: «Χλιαρή» η ανταπόκριση των καταναλωτών

Άρση μέτρων-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr-Άνοιξαν τα εμπορικά κέντρα: «Χλιαρή» η ανταπόκριση των καταναλωτών

Στην 3η φάση του σχεδίου σταδιακής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε στη χώρα η πανδημία του κορονοϊού, και η οποία μπήκε σήμερα σε εφαρμογή, περιλαμβάνεται η επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Αφού ολοκληρώθηκε το χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου σε δυο φάσεις, η τρίτη φάση, που άρχισε σήμερα περιλαμβάνει το άνοιγμα των μεγάλων εμπορικών κέντρων (mall), των εκπτωτικών χωριών αλλά και των εκπτωτικών καταστημάτων (outlet).

Η χρήση είναι υποχρεωτική για όσους μπαίνουν ή εργάζονται στα καταστήματα, ενώ έχει γίνει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από τα εμπορικά κέντρα της χώρας, η ανταπόκριση των καταναλωτών, την πρώτη αυτή ημέρα επαναλειτουργίας τους ήταν χλιαρή.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στην αγορά και σας μεταφέρει εικόνες στη gallery που ακολουθεί:

Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα επαναλειτουργούν και κάποια άλλα καταστήματα παροχής υπηρεσιών, όπως διαιτολόγοι, υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, υπηρεσιών στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κλπ (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις), αλλά και υπηρεσιών που σχετίζονται με την εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, για κυνήγι και σχετικές δραστηριότητες και δραστηριοτήτων βοτανικών και ζωολογικών κήπων και φυσικών βιοτόπων.

Δείτε στην παρακάτω Gallery όλους τους νέους κανόνες για το 3ο και 4ο στάδιο επαναφοράς της οικονομικής δραστηριότητας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων, βήμα 3ο: Άνοιξαν σχολεία, εμπορικά και μετακινήσεις – Οι νέοι κανόνες

Σχετικές ειδήσεις