ΕΛΛΑΔΑ

Αnonymous Greece: «Παραδίδουμε μαθήματα στους αρχάριους Τούρκους χάκερς»

Αnonymous Greece: «Παραδίδουμε μαθήματα στους αρχάριους Τούρκους χάκερς»
Associated Press

Για τον διαδικτυακό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς, μίλησαν στο OPEN οι Anonymous Greece.

«Τα όρια μας δεν υπάρχουν. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Υπερέχουμε με διαφορά έναντι των τουρκικών προκλήσεων και απεγνωσμένων προσπαθειών εντυπωσιασμού. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές επιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα στους Τούρκους αρχάριους χάκερς», λένε οι Αnonymous Greece.

Έλληνες χάκερς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πιστεύουν ότι μπορούν να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές αν προκληθούν. «Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών και συνεργασίας με άλλες ομάδες Anonymous ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε εγρήγορση και προετοιμάζονται για τα όσα έρχονται.

Σύμφωνα με τους Αnonymous Greece οι κυβερνοπόλεμοι δεν είναι κάτι καινούριο αλλά σύντομα θα είναι όλο και πιο έντονοι.«Οι ενέργειές μας γίνονται με γνώμονα το δίκιο και δεν εμπεριέχουν κακόβουλες πράξεις, για αυτό και έχουμε την αποδοχή και την υποστήριξη του κόσμου», λένε στο OPEN.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Τεταμένη η κατάσταση και στο Διαδίκτυο

Υπενθυμίζεται ότι από το το μεσημέρι της Κυριακής έχει ξεκινήσει ένας διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων χάκερς, όταν οι δεύτεροι «έριξαν» την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης και ανέβασαν ένα μήνυμα στα τουρκικά, στα αγγλικά και στα ελληνικά. Η ομάδα που ανέλαβε, σύμφωνα με το μήνυμά της, τη διαδικτυακή επίθεση είναι η Ayyidiz Tim ο «κυβερνοστρατός της Τουρκίας». Κάτω από το μήνυμα υπήρχε ένα βίντεο με ένα τραγούδι, μεταφρασμένο από τα τουρκικά.

Απάντηση στους Τούρκους χάκερ που «έριξαν» τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνος έδωσαν οι Anonymous Greece. Οι Έλληνες χάκερς, με αναρτήσεις τους στο Twitter, ανέφεραν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Τη Δευτέρα οι κυβερνοεπιθέσεις συνεχίστηκαν, με τους Anonymous Greece να αναρτούν στον λογαριασμό τους στο Twitter το εξής μήνυμα: «Τούρκοι θέλετε να μας πείτε ότι είστε χάκερ; Από πότε; χαχα. Το εθνικό σύστημα Τουρκίας cyber security off. Με τις υγείες σας. Μην τα βάζετε με την Ελλάδα, το καλό που σας θέλουμε. Θα σας κάνουμε τέτοιον πόλεμο που δεν μπορείτε ούτε να το φανταστείτε. We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we donot forget, expect us!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα - Συναγερμός στις Αρχές