ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: «Καίει» την 35χρονη ιδιόχειρο σημείωμα - Τι αναφέρει

Επίθεση με βιτριόλι: «Καίει» την 35χρονη ιδιόχειρο σημείωμα - Τι αναφέρει

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή της φέρομενης ως δράστιδος και το οποίο ξεκινάει με τις λέξεις «τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει με τη φράση «δύο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο», επικεντρώνεται η προσοχή των διωκτικών αρχών, σε σχέση με τις έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο που φέρεται να ήταν το «μήλο της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, τουλάχιστον κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης και προσθέτει πως: «Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα, με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» καταλήγοντας ότι: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;».

Τα σπαρακτικά λόγια του ξαδέρφου της Ιωάννας

Την ίδια στιγμή, ο Φάνης, ξάδελφος της Ιωάννας, μίλησε στο Mega για τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά η 34χρονη κοπέλα και η οικογένειά της.

Ο πρώτος ξάδερφος της κοπέλας, κάνει λόγο για μια καθημερινή πάλη. Για μια «δύσκολη κατάσταση».

Συγκεκριμένα συγκλονίζει αναφέροντας: «Ο πόνος που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει ούτε σε απώλεια. Ο πόνος είναι μεγαλύτερος. Η Ιωάννα και η οικογένεια της κάθε μέρα ξυπνάνε μπροστά σε ένα τοίχο ακόμα πιο ψηλό. Αυτά που έχουν γραφτεί για την Ιωάννα είναι λασπολογεία. Είναι τίμια, εργατική κοπέλα. Η Ιωάννα ξέρει τι γίνεται αντιλαμβάνεται και είναι πολύ δύσκολο».

Ενώ ερωτηθείς για την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση, και τη σχέση της με την Ιωάννα, αναφέρουν: «Δεν το πιστεύουν, δεν είχε επαφές μαζί της».

Ο συνήγορος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα (15/06), δήλωσε πως η κατηγορούμενη είναι άυπνη για τέσσερα μερόνυχτα, αρνείται να φάει, ενώ «αρνείται την πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη, με την ίδια να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Ωστόσο, αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να βοηθήσει την 35χρονη καθώς, όπως είπε, «αρνείται την πραγματικότητα». «Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθηθώ την εντολέα μου που μου ανέθεσε την υπεράσπισή της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός της δράστιδος, αν -και μέχρι στιγμής- δεν έχει προκύψει τέτοιο στοιχείο, όπως μετέδωσε το Open.

Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προστέθηκαν νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο τα οποία προήλθαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου της δράστιδος, αλλά και των λογαριασμών της στα social media. Εκεί, φέρονται πως υπάρχουν μηνύματα τα οποία έχει ανταλλάξει με την 34χρονη Ιωάννα στο παρελθόν γι' αυτόν τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέσεις η δράστις, όπου εκεί φαίνεται και η εμμονή που είχε εκείνη με αυτό το άτομο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο: Βρέθηκαν παρατημένα σε βαγόνι τρία κιλά χρυσού (pics)