ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Όλοι κοιτούσαν στον ουρανό - Μαγευτικές εικόνες μετά τη βροχή

Αθήνα: Όλοι κοιτούσαν στον ουρανό - Μαγευτικές εικόνες μετά τη βροχή

Μετά την καταιγίδα ήρθε το ουράνιο τόξο στον Αττικό ουρανό...

Η βροχή που έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) στην Αθήνα και γενικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής δημιούργησε ένα φθινοπωρινό σκηνικό για τέλη Ιουνίου, ειδικά από τη στιγμή που είχε προηγηθεί μια αρκετά ηλιόλουστη εβδομάδα σε όλη τη χώρα.

Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται, με τα φαινόμενα να περιλαμβάνουν μέχρι και καταιγίδες, οι οποίες συνοδεύονται μαύρα σύννεφα, κεραυνούς και βροντές.

Ωστόσο, ουδέν κακόν αμιγές καλού, με ένα υπέροχο ουράνιο τόξο να «κρέμεται» στον ουρανό της πρωτεύουσας, το οποίο μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Δείτε την gallery:

Υπέροχες ροζ μοβ εικόνες

Μαγευτικές εικόνες είχαν την τύχη να απολαύσουν οι κάτοικοι της Αττικής μετά την καταιγίδα αφού ένα υπέροχο διπλό ουράνιο τόξο εμφανίστηκε λίγο πριν της εννέα το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου στον ουρανό.

Παράλληλα ο ουρανός... ζωγραφίστηκε από ένα μοναδικό ροζ χρώμα λίγο πριν το σούρουπο.

Έντονη αστάθεια μέχρι την Πέμπτη

Έντονη αστάθεια θα επικρατήσει στη χώρα μας έως και την Πέμπτη, με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Τα εντονότερα και πιο γενικευμένα φαινόμενα αναμένονται κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

  • Τη Δευτέρα (22-06-2020) και την Τρίτη (23-06-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ την Τρίτη πρόσκαιρα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
  • Την Τετάρτη (24-06-2020) η αστάθεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα περιοριστεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες - Προσοχή τις επόμενες ώρες