ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαρία Ιανός: «Μαύρη» νύχτα γεμάτη αγωνία για το μέλλον θα περάσουν οι Καρδιτσιώτες

Κακοκαρία Ιανός: «Μαύρη» νύχτα γεμάτη αγωνία για το μέλλον θα περάσουν οι Καρδιτσιώτες
karditsalive.net

Πάρα πολλά τα προβλήματα στην Καρδίτσα από το ισοπεδωτικό πέρασμα του «Ιανού» που πλημμύρισε και βύθισε στο σκοτάδι και την απόγνωση όλη την πόλη.

Από το πρωί επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και κάτοικοι μετρούν τις «πληγές» τους και προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους που εν μια νυκτί επλήγησαν καίρια, η καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το κέντρο της πόλης μέχρι αυτή την ώρα εξακολουθεί να είναι πλημμυρισμένο, ενώ η ηλεκτροδότηση σε πολλές συνοικίες έχει διακοπεί και δεν επανήλθε από χθες Παρασκευή (18/9) το απόγευμα (δείτε περισσότερα εδώ για αυτό)!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τους μετεωρολόγους, μέσα σε μισή μέρα περίπου, στο Νομό Καρδίτσας έπεσε νερό που σε κανονικές συνθήκες θα έπεφτε μέσα σε 6 μήνες!

Φυσικό είναι λοιπόν οι Καρδιτσιώτες να προβληματίζονται έντονα για τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να επιστρέψει η ζωή τους στην κανονικότητα, έστω και με τον «πονοκέφαλο» του κορoνοϊού να έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια!

Λίγο πριν νυχτώσει το νερό είχε υποχωρήσει σημαντικά από τους δρόμους, όμως η νύχτα που έρχεται θα είναι για χιλιάδες συμπολίτες ιδιαίτερα αγωνιώδης για το μέλλον.

Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στην πόλη θα συνεχιστεί βέβαια από όλους με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή: karditsalive.net

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Ο Ιανός «μαστιγώνει» την Κρήτη - Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος (pics+vids)