ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστά μοντέλα και σχεδιαστές στις «δαγκάνες» του Δρόσου

Γνωστά μοντέλα και σχεδιαστές στις «δαγκάνες» του Δρόσου

Μετά την περίπτωση του ζεύγους Μαστροκώστα – Δέλλα, το newsbomb.gr σας παρουσιάζει τις υποθέσεις δύο γνωστών μοντέλων και του σχεδιαστή Χάρη Σιανίδη.

Του Παναγιώτη Σουρέλη

Μεγάλη ήταν η λίστα των λαμπερών θυμάτων του Δημήτρη Δρόσου, του πρώην αθλητικού παράγοντα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2009 καταχράστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ από εταιρεία στοιχημάτων στη Μάλτα, στην οποία ήταν διευθυντής.

Το newsbomb.gr, μετά την περίπτωση του ζεύγους Μαστροκώστα – Δέλλα, σας παρουσιάζει υποθέσεις δύο γνωστών μοντέλων και του σχεδιαστή Χάρη Σιανίδη.

Η μήνυση των Δημητρίου και Σιανίδη

Το γνωστό μοντέλο Στέλλα Δημητρίου υποστηρίζει στη μήνυση, ότι έδωσε στον Δημήτρη Δρόσο το ποσό των 75.000 ευρώ. Όπως κατέθεσε, στις 20 Οκτωβρίου του 2008, του έδωσε τα χρήματα «με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσει σε εταιρεία στοιχημάτων, που διατηρούσε στο εξωτερικό και ότι το αρχικό της κεφάλαιο, το οποίο θα ήταν εγγυημένο, θα διπλασιαζόταν λόγω των υψηλών αποδόσεων».

Μάρτυρας στη μήνυση της Στέλλας Δημητρίου είναι ο fashion pr Χάρης Σιανίδης, ο οποίος υποστηρίζει με τη σειρά του, ότι τον Ιούνιο του 2008 έδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ στον Δρόσο για τον ίδιο λόγο, χωρίς ούτε εκείνος να πάρει πίσω τόσο το κεφάλαιο, όσο και τα κέρδη.

perilhpsh_mhnyshs_dhmhtriou_sianidh



Στα «δίχτυα» του και η Ιωάννα Παπαδημητρίου

Θύμα του Δημήτρη Δρόσου δηλώνει και το μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου, αν και διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τον επιχειρηματία. Όπως λέει, αυτός ήταν και ο λόγος που τον εμπιστεύτηκε, με αποτέλεσμα να της αποσπάσει 191.000 δολάρια.

mhnysh_papadhmhtriou-1



Τα χρήματα αυτά δεν προορίζονταν για κάποια επένδυση, αλλά για συμβόλαια αθλητών! Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Δρόσου, υποστήριξε, ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2008, οπότε και ο επιχειρηματίας ήταν πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, του έδωσε το ποσό των περίπου 76.000 δολαρίων για να εξοφληθούν οι Αμερικανοί αθλητές William Avery και K’Ζell Wesson, ενώ από το Σεπτέμβριο έως και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οπότε και ο Δρόσος ήταν πλέον πρόεδρος του ΠΑΟΚ, το ποσό των περίπου 115.000 δολαρίων για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του William Kendrick Gregory.

mhnysh_papadhmhtriou-2

«Μου ζήτησε να καταβάλω εγώ μέρος του ως άνω ποσού προ τους παραπάνω παίκτες, προκειμένου να διευκολύνω τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο προσωπικά, καθόσον εγώ διατηρούσα λογαριασμό σε αμερικάνικη τράπεζα, γιατί εργαζόμουν εκεί ως μοντέλο για πολλά χρόνια και συνεπώς θα ήταν πιο εύκολο να καταβληθούν τα χρήματα απευθείας από μία τράπεζα στην Αμερική σε λογαριασμό τρίτου (του ως άνω παίκτη), που τηρεί ομοίως και αυτός στην Αμερική», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

mhnysh_papadhmhtriou-3



Η Ιωάννα Παπαδημητρίου μιλώντας στο newsbomb, υποστήριξε, ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα, όταν έμαθε για τη σύλληψη του πρώην στενού της φίλου: «Για εμένα ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, δεν ήταν έκπληξη. Όσον αφορά την υπόθεσή μου, δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ πίσω τα λεφτά μου. Έχω στραφεί νομικά εναντίον του και η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή».

mhnysh_papadhmhtriou-4



Ο Δημήτρης Δρόσος φέρεται να έχει οικονομικές εκκρεμότητες και με κάποιους αθλητές ομάδων στις οποίες υπήρξε πρόεδρος. Ωστόσο οι αθλητές αποφάσισαν για προσωπικούς λόγους να μην κινηθούν νομικά εναντίον του, ελπίζοντας ότι με το διάλογο θα καταφέρουν κάποια στιγμή να πάρουν τα χρήματά τους.

Όμως, μετά τη σύλληψη του Δρόσου δεν αποκλείεται οι αθλητές να καταθέσουν μηνύσεις διεκδικώντας την αποπληρωμή των συμβολαίων τους.