ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Σέρρες: «Τρομάζουν» τα νέα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας

Κορονοϊός - Σέρρες: «Τρομάζουν» τα νέα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις«Τρομάζει» ο αριθμός των θανάτων τις τελευταίες ημέρες στις Σέρρες, ιδιαίτερα ανησυχητική είναι και η κατάσταση που βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Μεγαλώνει η θλιβερή λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στις Σέρρες. Συνολικά από την αρχή της υγειονομικής κρίσης τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Π.Ε. Σερρών φτάνουν πλέον τα 1.176 με τα 499 από αυτά να καταγράφονται μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την διοίκηση του νοσοκομείου σχετικά με την ανησυχητική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Σερρών αλλά και στην πόλη, έπειτα από την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού. Η διοίκηση ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται ενημέρωση με σχετικό δελτίο τύπου για την κατάσταση της πανδημίας.

Τελευταία ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Ιατρών οι ασθενείς που νοσηλεύοντα στο Νοσοκομείο Σερρών μέχρι απόψε το βράδυ φτάνουν τους 70, με μόλις τρεις ιατρούς να τους φροντίζουν ανά βάρδια. Επτά ιατροί του Νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα.

Εκτός από τις κλίνες covid, έχουν παραμείνει άλλες περίπου 200-220 κλίνες για τους υπόλοιπους ασθενείς. Σε αυτή την περίοδο νοσηλεύονται καθημερινά 100-150 ασθενείς.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε ο υπεύθυνος της μονάδας covid-19 του νοσοκομείου Σερρών Θεόφιλος Καλλινικίδης, «τρεις θάνατοι σημειώθηκαν σήμερα σε ασθενείς, που προσβλήθηκαν από κορονοϊό, ένας ασθενής διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ 2 ασθενείς διασωληνώθηκαν, ηλικίας 42 και 71 ετών αντίστοιχα.»

Επίσης, επιστρατεύθηκε και 7η κλινική για νοσηλεία ασθενών με covid-19.
«Η κατάσταση είναι πλέον, ΣΧΕΔΟΝ, εκτός ελέγχου. 95 νοσηλευόμενοι ως τώρα στις κλινικές COVID . 3 θάνατοι σήμερα και 2 διασωληνώσεις (42 και 71 ετών), με τον έναν ασθενή να διακομίζεται στην Αλεξανδρούπολη. Σήμερα επιστρατεύτηκε και 7η κλινική για νοσηλεία ασθενών με COVID. Το νεκροτομείο γέμισε (6 στα 6). Και έπεται συνέχεια. Αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η δυσκολότερη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ!» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Καλλινικίδης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ζαχαράκη στo Newsbomb.gr για τηλεκπαίδευση: Δεν θα πάρουν απουσία όσα παιδιά δεν συνδέθηκαν