ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές σε εφορίες της Αττικής

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές σε εφορίες της Αττικής
INTIME

Επίθεση με μπογιές και φέιγ βολάν πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας σε εφορίες σε Νίκαια, Κυψέλη, Γαλάτσι, Ζωγράφου και Μαρούσι.

Σε ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μέσα στην κατάσταση που η κοινωνία είναι πρακτικά εγκλωβισμένη σε μια υγειονομική κρίση που μόνο το κράτος (για άλλη μια φορά θα πουμε "υποτίθεται") έχει την δύναμη σε πόρους και οργανωτικές δομές να αντιμετωπίσει, το κράτος αυτό βρίσκει την ευκαιρία, εκμεταλλεύεται το γενικευμένο φόβο, χρησιμοποιεί το εργαλείο της καραντίνας, για να κάνει κινήσεις, να ψηφίσει νόμους που καταβαραθρώνουν το μέλλον της βάσης μετά την πανδημία. Νόμους που αν δοκίμαζε να περάσει σε κανονικές συνθήκες θα έβγαζε μάζες στο δρόμο».

Και προσθέτει ζητώντας την κατάργηση του πτωχευτικού κώδικα: «Τους μήνες καραντίνας που θα περάσουν χωρίς εισοδήματα αλλά με τους λογαριασμούς και τα νοίκια να τρέχουν, με πρωτοφανείς ανάγκες περίθαλψης, χωρίς θέρμανση, εγκλωβισμένοι σε τέσσερις τοίχους, θα ακολουθήσουν οι μήνες και τα χρόνια που θα ανακαλύψουμε πόσα μας έκλεψαν ενώ ήμασταν κλειδωμένοι μέσα [...] Κατάργηση του πτωχευτικού κώδικα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψει η κανονικότητα