ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Σοβαρές ζημιές με πτώσεις δέντρων και καθίζηση οδοστρώματος

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Σοβαρές ζημιές με πτώσεις δέντρων και καθίζηση οδοστρώματος

Από το δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας μ(7/1) η Θεσσαλονίκη, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, με πολλούς δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, ενώ σε κάποια σημεία υπήρξε και καθίζηση οδοστρώματος.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το grtimes.gr, από την έντονη κακοκαιρία υπήρξε, υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος επί της οδού Αλεξάνδρου Σβόλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12:30 χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες προς την αποκατάσταση και την τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν είσοδοι από φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμου και πεζοδρόμια

Ακόμα, από το δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, αρκετοί δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και δυσκολεύοντας τη μετακίνηση των πεζών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κλειστά τα σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία και δικαστήρια έως τις 7 Ιανουαρίου